50% på første måned - Gælder hvis du booker inden 1 Marts
Bestil her

Se vores depotrum

Scroll ned for at se billeder
af de forskellige rum i vores lagerhotel i Holbæk

Store porte så du kan stå i tørvejr.

Ved hjælp af de to store automatiske porte kan du nemt stå i tørvejr ved af-og pålæsning. Nemmere bliver det ikke.

Palleløfter, vogne og paller til rådighed så du nemt kan flytte dine ting.

Det gør det hele nemmere når du kan kører dine ting direkte fra bilen til opbevaringsrummet ved hjælp af enten en palleløfter eller en vogn. Du bliver fri for at slæbe de tunge ting og at skulle løbe så mange gange.

Depotrum til ethvert behov.

Vi har opbevaringsrum i flere forskellige størrelser. Der er lyst, trygt og rart. Der er højt til loftet så du nemt kan have dine ting. Du har adgang hele døgnet. Nemt, trygt og godt.
Super fint lagerhotel. De er meget imødekommende og gode til at hjælpe :) God service, billig opbevaring og varmt og tørt.
Google - Jeppe Høj

Ofte stillede spørgsmål om vores depotrum

Hvor ligger Holbæk Opbevaring?

Vores lagerhotel ligger på Tåstruphøj 26 4300 Holbæk. Det er nemt at kommer hertil og nemt at parkere både med trailer og for store flyttebiler.

Hvad koster et opbevaringsrum i Holbæk Opbevaring?

Et opbevaringsrum hos Holbæk Opbevaring koster 89 kr pr m2 pr måned. Du har adgang til dit depotrum hele 24/7. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har nogen spørgsmål.

Hvor store opbevaringsrum har i?

Vi har rum fra 5,5 m2 til 14,5 m2. Alle har en højde på 2,44 m så du kan få plads til rigtig meget hvis du stabler dine ting. Døren indtil rummet er 1,14 m bred.

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja det kan du. Såfremt der er et ledigt rum så er det ikke noget problem. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Hvordan booker jeg et rum hos jer?

Du kan nemt booke et opbevaringsrum hos Holbæk Opbevaring. Dette kan gøres på holbaekopbevaring.dk eller du kan kontakte os på 61612500. Du er også altid velkommen til at kigge forbi hos os på Tåstruphøj 26, 4300 Holbæk.

Hvad er åbningstiderne i Holbæk Opbevaring?

Du har adgang til depotrummet alle døgnets 24 timer og alle dage så du nemt kan flytte ind eller ud når det passer dig. Du kan også altid komme i kontakt med kundeservice på tlf. 61612500 eller via mail på kontakt@holbaekopbevaring.dk

Book et rum der passer til dig

Book her
stararrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram